Un Marit Ideal PDF

El libro Un Marit Ideal en formato PDF. El libro Un Marit Ideal en formato MOBI. El libro Un Marit Ideal en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Oscar Wilde. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Un Marit Ideal Image
FECHA
2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,32 MB
ISBN
9788475029757

DESCRIPCIÓN

Sir Robert Chiltern és un polític admirat i respectat per la seua rectitud moral. Tot i ser jove, ja ha fet una carrera fulgurant i és a punt de ser nomenat ministre. La seua dona, Gertrude, no l'estima pel seu èxit, sinó per les seues qualitats. Tots dos conformen una parella ideal. Però aquesta façana d'aparent exemplariat s'esquerda arran del terratrèmol per la irrupció de la senyora Cheveley, una dona de passat dubtós que afirma que l'èxit de Chiltern té per base i principi un acte deshonest. No solament ho afirma: té una carta que ho demostra. En clau de comèdia que voreja la farsa, Wilde satiritza una vegada més, com ja havia fet en altres obres, l'Anglaterra victoriana i els seus valors més distintius, mostrant allò que s'hi amaga al darrere. No és or tot el que lluu. Però tampoc no cal aspirar a l'ideal: n'hi ha prou que siguem persones, amb llums i ombres.
DESCARGAR LEER EN LINEA

UN MARIT IDEAL Fa uns dies vaig assistir a la representació de l'obra Un marit ideal, un text d'Oscar Wilde.Pel que puga semblar el títol, no és una obra que parla del conflicte de sexes, tan a la moda en aquests temps i que, a mi, ja m'avorreix.

Un marit ideal. Una producción de Focus. Robert Chiltern es un marido ideal para su mujer Victoria Chiltern, un político brillante y un perfecto caballero. Ante el resto de la sociedad los dos se muestran como un matrimonio feliz.

LIBROS RELACIONADOS